Varausehdot

small hotels in Salla

Tervetuloa villiin pohjolaan!

Isokelo

Salla   - In the middle of nowhere

Varausehdot

Isokelo-huoneiston majoituspalveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa noudatetaan seuraavia ehtoja. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut vuokramaksun ja mahdolliset muut varausta koskevat maksut kokonaisuudessaan.

Varaaminen ja maksu

Huoneisto varataan yhteydenottolomaketta käyttäen varaukset linkin kautta tai soittamalla

Arja Palolalle +358 50 351 5466

Varauksesta lähetetään asiakkaalle sähköpostitse lasku, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varaus vahvistuu, kun maksu on maksettu kokonaisuudessaan.

Mikäli varaus tehdään myöhemmin, kuin 14vrk ennen majoituksen alkua, tulee maksu maksaa heti.

Ellei maksu ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi.

Peruutukset

Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse info@isokelo.com.

Mikäli asiakas peruu varauksensa yli 14vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan hänelle koko maksettu summa. Alle 14vrk ennen vuokra-ajan alkamista tehdystä peruutuksesta ei palauteta asiakkaalle mitään.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin sähköposti info@isokelo.com:iin on tullut perille.

Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa sairastuu,joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin. Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys info@isokelo.comille.

Huoneiston omistajan oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi huoneiston omistaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin. Myöskin mikäli varausta koskevia maksuja ei makseta ajallaan, on huoneiston omistajalla oikeus perua varaus.

Oleskelu Isokelo-huoneistossa

Huoneisto on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16 lähtöpäivään klo 10 saakka, ellei toisin sovita.

Isokelon vuokraan kuuluu huoneiston vapaa käyttöoikeus. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteensa, ellei toisin sovita. Huoneiston loppusiivous sekä polttopuut kuuluvat hintaan.

Autokatoksessa on yksi paikka huoneiston käytettävissä. Katoksen takaosassa on lukittu varastohuone suksien huoltoon. Sieltä löytyy suksien huoltopenkki, voitelurauta, suksiharja ja sikli. Suksihuoltohuone on molempien Isokelo-huoneistojen yhteiskäytössä. Sen avaimet löytyvät huoneiston sisältä seinähirrestä.

Asiakas on velvollinen jättämään huoneiston hyvään kuntoon ja ilmoittamaan heti huoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon ja korvaamaan sen.

Henkilömäärä

Varattaessa sovittua henkilömäärää ei saa ylittää.

Lemmikit eivät ole sallittuja!

Scroll to Top